Subscribe:

Labels

Thursday, February 20, 2014

ПРОМОЦИЈА НА „ЉУБОВТА-ЅВЕЗДА И СИЛА НА ЖИВОТОТ “


Во издание на “Љубители на култура, литература и наука“, Св Висарион, излезе од печат новата книга на поетот Христијан Лозановски „ЉУБОВТА-ЅВЕЗДА И СИЛА НА ЖИВОТОТ “. Тоа е поезија на која и Шекспир би ја отворил вратата кон заљубените и вљубените.

ПРОМОЦИЈА ВО ДОМОТ НА КУЛТУРАТА ИЛИНДЕН- ДЕМИР ХИСАР ПЕТОК-21 ФЕВРУАРИ ВО 14 ЧАСОТ
No comments:

Post a Comment