Subscribe:

Labels

Wednesday, September 28, 2016

ММД “НИКОЛА КАРЕВ“ ОРГАНИЗИРА ИГРАНКА


Македонското Младинско Културно Уметничко Друштво “Никола Карев“ оргнизира игранка на 1ви Октомври (Сабота) во Социјалниот клуб Престон Македонија, Резервор со почеток во 7 часот навечер. Цената на влезниците е $ 15 за возрасни а за деца е бесплатно.
Ќе учествуваат: ММД Никола Карев, МКУД Гоце Делчев и МКУД Македонија од Вулонгонг.
 За повеќе информации јавете се кај Аце Петровски на 0417-128-641
Или Мери Бити на 0407-100-907

Со почит
Управата на ММД “Никола Карев“ Мелбурн

MMD "Nikola Karev"  Melbourne organizing IGRANKA
 When: Saturday 1st October 2016
 Where: Preston Macedonia Social Club
              231 Broadhurst Avenue Reservoir
 Time: 7pm
 Cost: Adults $15
 Kids Free
Dance groups that will be performing:
A.M.Y.A. Nikola Karev
MKUD Goce Delcev

MKUD Makedonija, WOLLONGONG


Macedonian timeline

No comments:

Post a Comment