Subscribe:

Labels

Friday, September 9, 2016

ЖЕНИТЕ НЕЗАДОВОЛНИ ОД СВОЈОТ ИЗГЛЕД

Image result for women in a mirrorИспитувањата покажуваат дека и покрај тоа што жените во Австралија се грижат за себе, сепак не се задоволни од својот изглед..Повеќе од половината испитаници, го споредуваат својот изглед со своите најблиски, сестри, пријателки, мајки а само 20 проценти се споредуваат со познати личности, фото модели, глумици. За тоа како изледа нивното тело најголемо влијание има нивната перцепција за себе.

Macedonian timeline

No comments:

Post a Comment