Subscribe:

Labels

Saturday, February 25, 2017

“НАДЕЖ“ ОРГАНИЗИРА ПРОСЛАВА ЗА ДЕНОТ НА ЖЕНИТЕ

Како и секоја година такаа и оваа, женската хуманитарна организација „Надеж“ од Мелбурн организира прослава за Денот на жената 8-ми март. Прославата ќе се одржи на 5 Март од 12 напладне до 6 навечер во Golden Star Reception, Epping. Специјално мени, цвеќе за секоја жена, богата културно уметничка програма пропратена со музика од групата Фонтана.
За карти обратете се кај Блага на моб: 0404021097, Цена на моб: 0415943368 и Наде на моб: 0415804984

Macedonian timeline

No comments:

Post a Comment