Subscribe:

Labels

Saturday, March 25, 2017

CNET TECHNOLOGY BUNDOORA СО НАЈНОВА ТЕХНОЛОГИЈА

 Квалитет кој трае
Ако мислевте дека е невозможно, не е, Cnet technology можат се, најквалитетно, најбрзо и сигурно. Долги години искуство и беспрекорна услуга. Со новата технологија на Cnet technology Bundoora, одговараат на сите ваши барања, да ги префрлат старите снимки од обични аудио касети/ленти на ЦД или ДВД, пренос на музика на цд, умножување, поправка/чистење од вируси на вашите компјутери. Тел: 9467- 9977
Сопственик: Крис Ланговски
The owner: Chris Langovski

Services include:
Computer Upgrade And Repairs
Media Conversions & Much More
Opening hours:
Мonday: 9:00AM - 5:00PM
Tuesday: 9:30AM - 6:00PM
Wednesday: 9:30AM - 6:00PM
Thursday: 9:30AM - 6:00PM
Friday: 9:30AM - 6:00PM
Saturday: 10:00AM - 4:00PM
Sunday: CLOSED

Address: 1171 Plenty Rd, Bundoora VIC 3083
Macedonian timeline

No comments:

Post a Comment