Subscribe:

Labels

Tuesday, July 10, 2018

СЕ ПРОДАВА МЕСТО


Се продава место од 4670 m2 квадратни на патот за Ниже поле, наспроти ресторанот "Оскар" под Пелистер, Битола. Цената е 35-40 евра на метар квадратен.

За повеќе информации јавете се кај:
Весна на моб: +61401176861
Гордана на моб: + 38976377430


No comments:

Post a Comment