Subscribe:

Labels

Tuesday, July 10, 2018

СЕ ПРОДАВА МЕСТО ПОД СЕЛО ДИХОВО


Се продава место од 5000 m2, под село Дихово.

За повеќе информации јавете се кај:
Весна на моб: +61401176861
Гордана на моб: + 38976377430


No comments:

Post a Comment